Selecteer een pagina

Blaasband Volle Bak uit Hoogerheide is op zoek naar versterking op trombone. Vorig jaar was een geslaagd jaar voor de band. Vele optredens, gezellige repetities en de jaarlijkse eigen BBQ werd een Halloween party. Voor het aankomende seizoen heeft de blaasband ook weer mooie optredens op het programma staan. Daarbij kunnen zij versterking gebruiken, specifiek voor de trombonesectie.

In 2017 is Volle Bak ontstaan uit een carnavalsband. Enkele muzikanten wilden niet alleen met carnaval, maar graag het hele jaar door muziek maken. Volle Bak speelt gezellige muziek met grote variëteit. Van oude klassiekers tot moderne popnummers. De vaste bezetting van de band bestaat uit 10 mannen en 2 vrouwen. Voor het ‘zware werk’ is Volle Bak nu op zoek naar enkele enthousiaste trombonespelers. Heb je interesse? Elke vrijdagavond wordt er gerepeteerd in Hoogerheide. Blaas dan gerust eens mee tijdens een repetitie.

De komende maanden kun je Volle Bak tegenkomen tijdens Koningsdag in Hoogerheide (27 april), bij het blaasbandfestival de Hulster Dweildag in Hulst (7 mei) en bij het Fierljeppen in Huijbergen (28 mei).

Wil je meer informatie over Volle Bak? Kijk dan op de Facebookpagina, website www.volle-bak.nl of neem contact op via e-mail: info@volle-bak.nl.