Selecteer een pagina

Blaasband Volle Bak uit Hoogerheide is op zoek naar een eerste trompettist met kennis van het notenschrift. Vorig jaar was een geslaagd jaar voor de band. Vele optredens, gezellige repetities en de jaarlijkse eigen BBQ werd een Buitenaards groot feest. Voor het aankomende seizoen heeft de blaasband ook weer mooie optredens op het programma staan. Daarbij kunnen zij versterking gebruiken in de vorm van een eerste trompettist met kennis van het notenschrift.

In 2017 is Volle Bak ontstaan uit een carnavalsband. Enkele muzikanten wilden niet alleen met carnaval, maar graag het hele jaar door muziek maken. Volle Bak speelt gezellige muziek met grote variƫteit. Van oude klassiekers tot moderne popnummers. De vaste bezetting van de band bestaat uit 10 mannen en 2 vrouwen. Heb je interesse? Elke vrijdagavond wordt er gerepeteerd in Hoogerheide. Blaas dan gerust eens mee tijdens een repetitie.

De komende maanden kom je Volle Bak tegen bij de Lichtstoet in Huijbergen op 13 april, bij het Fierljeppen in Huijbergen op 19 mei en op 26 mei bij de Hulster Dweildag.

Wil je meer informatie over Volle Bak? Kijk dan op de Facebookpagina, website www.volle-bak.nl of neem contact op via e-mail: info@volle-bak.nl.